normal submenu doesnt run all the time

More
9 years 11 months ago - 9 years 11 months ago #7238 by Edwin ramaker
hi all

when i click a submenuitem i cant use other menu's bcs they dont rol out
i have to go to " home " and then the submenu's "run" again as they should

verry strange dont know what to do about it

gr Edwin

joomla 2.5.16
vm 2.0.26d

www.superkadootje.nl/
Last edit: 9 years 11 months ago by Edwin ramaker.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #7285 by Edwin ramaker
annyone?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
9 years 11 months ago #7294 by Trung Duong
Hello,

You should turn off "Using the Virtuemart JQuery" in Virtuemart Configuration

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #7302 by Edwin ramaker
superb!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.274 seconds

About Growth

Innovative tech for eCommerce growth

Contact Info

Head: No. 3, 175/55 Lane, Lac Long Quan St., Nghia Do Ward, Cau Giay District, Hanoi City, Vietnam